Kruiden elixer een waardevolle aanvulling op je dagelijkse maaltijd

 

Jan Smit uit Veendam heeft na jarenlang onderzoek en testen verschillende kruidenelixers op de markt gebracht waar veel mensen en dieren profijt bij kunnen hebben. De kruidenelixers zijn voor 100% natuurlijk en bieden ondersteuning bij het verhogen van de weerstand. Tevens kan het ondersteunend zijn voor een goede uitwerking op de darmen en luchtwegen.

De kruidenelixer Jan Smit bestaat uit 120 diverse soorten kruiden, plantaardige oliën en mineralen. De kruidenelixer Jan Smit is daarom een goede natuurlijke aanvulling op onze voeding. In ons lichaam ontstaan tekorten door onnatuurlijke en incomplete voeding, onvoldoende beweging, stress en milieu invloeden van buitenaf zoals smog en luchtverontreiniging. Jan Smit heeft met zijn kennis over planten en kruiden een middel ontwikkeld die in deze tekorten (kunnen) voorzien.

 

Kruidenelixer Jan Smits voor de mens

Na jaren van onderzoek en het testen van varianten heeft Jan Smit uit Veendam enige tijd geleden een kruidenelixer voor de mens op de markt gebracht. Iedere mens wil zich gezond en vitaal voelen. Daarom bevat deze Kruidenelixer een verhoogde dosering van 10 geselecteerde kruiden die ondersteunend zijn voor de mannelijke en vrouwelijke organen en bloedzuiverend. Profiteer van de natuurlijke vitaliserende rijkdommen die deze kruiden u bieden! Een rijke, zuivere bron levenslange toegevoegde waarde.

 

Kruidenelixer

Is een 100% natuurlijk product, wordt vervaardigd uit de allerbeste natuurproducten en is nVWA goedgekeurd.

 

Kruiden crème 

Toepasbaar bij o.a. Eczeem, Reuma, Spier en Zenuwpijn.

Meerdere keren per dag insmeren. Bevat 60 kruiden, o.a. duivelsklauw. Bevat magnesium, geen conserveringsmiddel, onbeperkt houdbaar, is geen geneesmiddel. 

 


Jan Smit kruidenelixers en kruiden crème

Via contactformulier kunt u een bestelling doorgeven of een afspraak maken om een bestelling op te halen. Vergeet niet uw adres gegevens en telefoonnummer door te geven.