Orthomoleculair therapeut

Wat kan ik voor je doen als orthomoleculair therapeut

Vandaag de dag hebben we veel verschillende klachten die we eigenlijk al beschouwen als normaal. Eerst gaan we er nog wel mee naar de huisarts, maar komt er niets uit de bus dan leven we verder met de klacht.( Het hoort dan bij onze gezondheid!) Totdat er steeds meer klachten komen en we het ene na het andere pilletje gaan slikken om het te onderdrukken. Je voelt jezelf machteloos.

Maar heeft u er al eens over nagedacht, dat er toch een oorzaak is, waar uiteindelijk al de klachten die opgestapeld zijn vandaan kunnen komen. Door daar op zoek naar te gaan kunnen we uiteindelijk de klachten oplossen.

 

Dit is wat ik als orthomoleculair therapeut doe, nu vraag je af, hoe dan?

Door samen te gaan kijken wat de klachten zijn en wanneer deze zijn begonnen en wat er is geweest wat het veroorzaakt heeft. Daarna gaan we via voeding leefstijl bioritme en suppletie (vitamine mineralen) herstellen.

 

Wat voor klachten kunnen dit dan zijn?

 

-Vermoeidheid

-Fibromyalgie

-Darmklachten

-Hormonale klachten

-Menstruele klachten

-Overgangsklachten

-Depressie

-Burn-out

-Hoofdpijn

-Slaapproblemen

 

Dit zijn enkele klachten maar er zijn er nog veel meer. Wil je graag eens op gesprek komen om te kijken of ik iets voor je kan betekenen bel of mail mij dan. Het telefoonnummer is 06-44699682 mailen kun je naar info@afslankstudio-wendelina.nl