Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!

Straight away is een zeer effectieve manier om af te vallen. Een dieet van maaltijdvervangers waarbij behalve op de calorieën ook op de smaak wordt gelet. Maar Straight away gaat verder. Het is een ‘way of life’ die mensen stimuleert om gezonder te leven en dit door individuele begeleiding vast te houden. Bij Straight away geloven ze dat verantwoord afslanken beter, lekkerder en leuker kan, maar bovenal een stuk sneller. Het motto is dan ook leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!”.

 

Straight away biedt heerlijke shakes verkrijgbaar in acht smaken en daarnaast  3 warme maaltijden, 4 lekkere soepen, havermoutpap en 4 verschillende repen binnenkort wordt een nieuwe reep toegevoegd. Producten worden op een zuivere en verantwoorde manier geproduceerd en zijn daarom  aspartaamvrij. De sleutel tot het succes vormt het lage percentage koolhydraten. Drie maaltijden van Straight Away leveren alle vitamines en mineralen die uw lichaam dagelijks nodig heeft.

Er is nu ook een nieuwe shake voor tijdens en na het diëten, de feeling awake goodmorning shake. De shake is een bron van vitamine, mineralen, anti-oxidanten, prebiotica en voorziet in de dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen. Ga dus ook na het afvallen iedere dag vitaal van start met een Straight away goodmorning shake.

 

 

Het Straight Away dieet in 4 stappen

De voorbereiding

Na een uitvoerig intakegesprek wordt een op maat gemaakt Straight Away dieet uitgewerkt

 

Het afslanken

Met het Straight Away dieet gebruik je twee of drie maaltijdvervangende producten per dag. Tijdens de bezoeken aan mijn studio word je gewogen en worden behaalde resultaten gemeten.

 

Stabiliseren

Om je gewicht vast te houden is het belangrijk om geleidelijk over te gaan van de maaltijdvervangende producten naar reguliere voeding.

 

Je nieuwe levensstijl

Ik help en begeleid je met het aanpassen van je levensstijl, om zo je nieuwe gewicht ook op lange termijn te behouden.