STRAIGHT AWAY…..gewicht in goud waard ~!

 

Mijn naam is Jack van Hal , 58 jaar en woonachtig in Waspik.

Mijn hele leven al ben ik "te dik geweest". O.a. te wijten aan dat vroeger al thuis alles kon en mocht en eten werd geassocieerd met gezelligheid. Natuurlijk ken ik de smoesjes als …het zit in mijn familie, ik heb zware botten en ga zo maar verder. Maar weet ook elk pondje gaat door je mondje !

 

In 1985 ben ik mijn werk gaan doen in een cafetaria , eerst als werknemer en later als eigenaar. Dat werkte ook niet echt mee. Deze cafetaria heb ik trouwens nog steeds.

Natuurlijk heb ik net als jullie allemaal vaak aan de rem getrokken met producten als  bijv. Modifast dan weer eens flink wat kilo's eraf gehaald om deze vervolgens weer aan te komen. Het bekende JO-JO effect inderdaad.

 

Nu werd ik inmiddels al weer ruim anderhalf jaar terug gewezen door mijn kado-zoon op het product STRAIGHT AWAY en dat in combinatie met gewicht consulente Wendelina Smits!

Hij was met haar het traject gestart en was zó enthousiast dat ik de stap ook nam.

 

Met mijn leeftijd was ik al een tijdje bezig om wat minder te gaan werken en zag me dan met mijn kleinkinderen leuke dingen doen. Maar tegelijkertijd zag ik ook dat mijn overgewicht hier wel eens een grote spelbreker kon zijn/worden.

Ik wilde dan ook zó graag iets doen aan dit overgewicht , maar wilde ook dat dit blijvend was en niet weer dat Jo-Jo-en….

Ik zag op tv ook de commercial voorbij komen  straight away = LEUKER, LEKKERDER EN MAKKELIJKER afvallen.  Ja ja dacht ik we zullen zien.

 

Een afspraak gemaakt met Wendelina, die bleek twee straten van me af te wonen, en gelijk bij mijn eerst bezoek was er die klik. Ik voelde me begrepen en serieus genomen en we hebben "samen" een weg uitgestippeld die mij het beste paste om zó mijn overtollige kilo's te laten verdwijnen.

Door dit contact was het in elk geval al LEUKER dan een product kopen en thuis aan de slag gaan.

Ik ging dus haar voorgestelde producten gebruiken ( ontbijt shake in de ochtend, soep voor tussen de middag en in eerste instantie een warme maaltijd als diner , wat ik snel wijzigde in een shake die ik LEKKERDER vond. Waarmee ook de term LEKKERDER werd bevestigd.

Het klinkt bizar waarschijnlijk, maar ze zijn gewoon erg lekker……

 

Elke week maakte ik een terugkom afspraak om te wegen en een gesprekje over de gang van zaken, waar ik tegen aanliep en hoe het de afgelopen week was gegaan?

Het was mede door deze "stok achter de deur" dat ik er vol voor ben gegaan en ik moet zeggen dat het me in ruim 9 maanden MAKKELIJK is gevallen naar mijn streefgewicht te komen.

 

Nu ben ik al maanden op mijn gewicht ( zonder Jo-Jo ) omdat ik mijn eetgewoonten heb veranderd door het inzien dat het anders moest. Ook mijn frequente weegmoment die ik in overleg met Wendelina nu op 4 keer per jaar heb gezet helpt hier aan mee. Iedereen weet dat er altijd momenten zijn dat je heel even de teugels een beetje laat vieren. Denk aan zomerse barbecue's , vakantie of gewoon een moeilijke periode in je leven. Dan is het goed om meteen de draad weer op te pakken en niet toe te geven aan weer meer en ongezond te eten. Als het niet doorslaat naar oude gewoonten is het nog te repareren.

 

Ik ben echt fan van Straight away en ik heb ook al vele mensen in het dorp waar ik mijn cafetaria heb naar deze producten gestuurd nadat ze mij bewonderd vroegen hoe ik het in godsnaam had gedaan en dat ook nog terwijl je de hele dag tussen de frietjes en snacks staat.

Ik nodig u dan ook allemaal uit, wanneer u ook een gezondere leefstijl nastreeft en wat kilo's kwijt wilt om de stap te maken en samen met Wendelina een stappenplan op te stellen om dit voor elkaar te krijgen.

 

Jack van Hal