Afslankstudio Wendelina succes verhaal
Afslankstudio Wendelina succes verhaal

Jack Hal

Jack zag de zoon van zijn vriendin Ankie iedere week flink afvallen en dacht dat wil ik ook. Zo kwam hij met Ankie naar mij toe om te kijken of dit ook voor hem ook zou werken.

Na een fijn gesprek, hebben we een plan van aanpak gemaakt.Jack ging aan de slag met de maaltijdvervangers van Straight away.

En dat was even wennen om gestructureerd maaltijden te eten op uur en tijd. Helemaal lastig als je eigenaar bent van een horecaonderneming. Jack runt namelijk cafetaria lunchroom eetwinkel select. Waar ik blij van werd is dat Jack toen vertelde dat er niet zomaar een frietje werd geserveerd, maar dat het een mooi op gemaakt bord met groenten en huisgemaakte producten. Want als je op gewicht bent mag je best wel een keer een frietje , maar dan wel anders aangekleed.

Jack is nu 25 kilo lichter en weer terug naar reguliere maaltijden. Knap gedaan Jack je bent een topper, dit heb je maar mooi voor elkaar gekregen.


Afslankstudio Wendelina succesverhaal
Afslankstudio Wendelina succesverhaal

Deze kanjer wil ik even in het zonnetje zetten. 

 

Michel heeft de afgelopen tijd keihard gewerkt om af te vallen en dat is echt niet makkelijk!

Eind vorig jaar kwam Michel naar afslankstudio Wendelina omdat hij wilde afvallen, maar stil stond met gewicht verliezen. Samen hebben we gekeken wat ervoor zou zorgen dat het afvallen weer ging werken en wat bij Michel paste.

Er werd een programma van Straight away ingezet. 

 

Michel kwam steevast elke week uit zijn werk in korte broek door weer en wind (winter )naar mij toe. Wat een bikkel, ik zat lekker bij de kachel.

 

Michel is even gestopt met lijnen vanwege een medische probleempje.

Daarna heeft ie voor de laatste kilo's het weer super opgepakt en heeft nu zijn eind doel bereikt. Ik heb Michel de afgelopen tijd leren kennen als een bijzonder aardige knul met humor, die trots is op zijn gezinnetje.

En Michel ik ben super trots op jou, want dit heb jij maar mooi gedaan.


Linda Molegraaf

Hallo,

Mijn naam is Linda en ik ben 32 jaar.

 

Ondanks dat ik niet met afvallen bezig was, besloot ik toch maar om een keer met mijn vriendin mee te gaan naar Wendelina. 

 

Op de weegschaal schrok ik van de percentages en was ik gelijk om.

De volgende dag ben ik van start gegaan met het 800 calorieën programma van Straight away.

 

Toen ik begon woog ik 101 kilo. Ik zou een kilootje of 10 eraf willen zei ik.

Dat was prima.Die had ik na 5 weken al gehaald.

 

Dus besloot ik nog verder te gaan, om een gezond gewicht te bereiken, 15, 20 en uiteindelijk ben ik totaal 26 kilo afgevallen.

 

Na het afvallen wilde ik natuurlijk mijn bereikte gewicht wel behouden, daarom heb ik een traject gevolgd bij Wendelina om wat dingen in mijn levensstijl te veranderen en ook voor mijzelf op te komen.

 

Ik ben super trots op mijzelf dat ik dit allemaal bereikt heb. Kan nu weer heerlijk sporten, ben fitter en alle dagelijkse dingen gaan gemakkelijker. Ben zo blij dat ik doorgezet heb. Met ups en downs heb ik mijn doel toch maar, mooi gehaald!!            

 

Wendelina, ik wil je heel erg bedanken voor je hulp en steun.

 

Groetjes Linda

Foto voor afvallen met Straight away
Foto voor afvallen met Straight away
Foto na afvallen met Straight away
Foto na afvallen met Straight away


Afslankstudio Wendelina succes verhaal
Afslankstudio Wendelina succes verhaal

 

 

Evelien de Leeuw

Van een collega hoorde ik over haar ervaring met het Straight away dieet. Ik zag hoe ze in korte tijd vele kilo's afviel. Dat wilde ik ook!

Via internet kwam ik uit bij Afslankstudio Wendelina.

 

Tijdens een fijn intakegesprek hebben we het gehad over de mogelijkheden die Straight away biedt en zo samen bekeken welk programma het beste bij mij zou passen. Omdat ik graag snel resultaat wilde zien hebben we gekozen voor het 600 programma waarbij je 3 Straight away producten per dag gebruikt. Na het intakegesprek kon ik niet wachten om te beginnen! De knop was om.

 

Vanwege het ruime assortiment van Straight away kun je veel variëren met de producten zodat het niet eentonig wordt. Met name de repen en shakes waren mijn favoriet!

 

Naast het feit dat ik geen honger heb gehad(sterker nog, ik had energie voor 10!), vond ik de begeleiding van Wendelina en de wetenschap dat je iedere week op de weegschaal moet erg motiverend. Binnen 9 weken had ik mijn doel bereikt!

 

Best eng om dan weer 'normaal' te gaan eten, maar met het opbouwprogramma komt je op een stabiel gewicht. En daarna leer je met de begeleiding van Wendelina om gezond op gewicht te blijven. De stok achter de deur had ik echt nodig!

 

Bedankt Wendelina!!!

 

 

 

 

 


Afslankstudio Wendelina succes verhaal
Afslankstudio Wendelina succes verhaal

(maandag 24-8-2015)

Sabine

Na diverse lijnpogingen had ik het bijna opgegeven. Via een vriendin hoorde ik van Straight away en ene Wendelina.

 

Kilo's zouden eraf vliegen, ook op plaatsen waar het normaal minder goed gaat. Klonk te mooi om waar te zijn. Maar ik wilde voor eens en altijd van die kilo's af.

Start 4 januari 2015 met 93,8 kilo. Straight away werd ingezet: 3 producten en 3 liter water. Eerste week was moeilijk( en ik heb zeker moeilijke momenten gehad), maar 2e week zat mijn lichaam in de vetverbranding en de kilo's vlogen eraf.

4 maanden verder woog ik op 8 mei precies 65 kilo. Bizar bijna 30 kilo in 4 maanden!

En dat met zogenaamde 'eetweken' na 3 weken, waarbij een extra (echte)maaltijd werd toegevoegd aan mijn voedingsschema. Nog nét dat stapje onder mijn doel en ik weeg in juli nu 63 kilo.

Enorm trots op mezelf en ik voel me fantastisch.

Maar eerlijk is eerlijk, zonder de hulp van Wendelina had het me nooit gelukt. Met haar goede tips op moeilijke momenten was

(en is!)zij mijn steun en toeverlaat. Altijd een luisterend oor en goede adviezen.

Diplomatiek en bovenal erg gezellig; een mooi mens! Kortom: wil je je volgende poging laten slagen? Dan zijn de codewoorden Straight away en Wendelina. 

Elly Troost de Vries (vrijdag, 03 oktober 2014 10:15)

Hallo,

Twintig jaar lang, vechten tegen overgewicht. Elke maandag begon ik weer met lijnen. Ik werd ongeloofwaardig en mensen begonnen de gek met mij te steken. Oei, wat heeft me dat een geld en energie gekost en dan nog steeds geen maatje minder. In februari 2014 kwam Arie, mijn man met een succesverhaal thuis. Toch maar eens gekeken of er een diëtiste in de buurt van Gorinchem zat. Jawel hoor, in Waspik bleek Wendelina Smits haar praktijk te hebben. Ik voelde me veilig en liet me graag door Wendelina informeren. De rust en vertrouwen dat zij uitstraalde gaven mij moed. Tijdens de intake gaf de weegschaal 83.6 kilo aan en ik had een Bmi van 31. Toch de stap maar genomen en aan de slag gegaan. We kochten shakes, soepen, repen, to go go van Straight away. Ja eigenlijk alles wat er te verkrijgen was. Al spoedig bleek dat de producten, die we gekocht hadden erg lekker waren. Het was echt niet moeilijk om de patat te laten staan en te kiezen voor de producten die ik had gekocht. Elke week moesten we weer langs Wendelina om te wegen en onze inkopen te doen.
Als mijn tas weer gevuld was, voelde ik me net zo gelukkig als een volle boodschappenkar bij Albert Heijn.
Mijn kleding werd te groot en toen begon het shoppen. De kick om het streefdoel te halen wordt hierdoor wel vergroot. Met Wendelina hebben we een plan van aanpak gemaakt en zij bewaakt dit plan tot op de dag van vandaag. Het kan niet fout gaan! Langzaam stevenen we op het einddoel af. Eerst was dat 68 kilo, toen 63 en nu is het einddoel 59 kilo. Ik voel me nog steeds perfect. Meer energie, meer zelfvertrouwen. Ik heb geleerd mezelf te accepteren en dat lukt! Ik raad het iedereen aan.
Zet de knop om en laat je helpen. Niet alleen mijn lijf, maar ook mijn denkpatroon is veranderd. Het geeft zo'n fijn gevoel om alles weer onder controle te krijgen. Ik wil mijn successtory graag met jullie delen. Twijfel je, laat je dan goed informeren. Voor het geld hoef je het niet te laten! Ik ben er bijna... nog een kilo of twee en dan gaat Wendelina mij helpen om het juiste evenwicht te vinden naar de wereld vol verleidelijkheid.... Ik weet zeker dat ik het kan met zoveel lieve mensen om me heen.

Elly Troost-de Vries


 • Dick van Boxtel


  Bericht: Sceptisch als ik ben als het gaat om afslanken met shakes en repen ben ik toch maar aan het avontuur begonnen bij Wendelina. Samen hebben we de strategie bepaald die het beste bij mijn leefpatroon zou passen. En ik moet je zeggen dat de resultaten voor mij verrassend waren. Ik zou nu ook voortaan iedereen die maar twijfelt om een manier van afslanken zoals bij afslankstudio Wendelina te gaan proberen zeker aanraden om dit te gaan doen.
  Bedankt Wendelina en succes

 •  

  Willy v/d Wiel 


  Ik ben Willy v/d wiel 31 jaar en via een vriend van mij ben ik aan het product straight away gekomen.
  Heb via internet gezocht naar de dichtstbijzijnde vestiging, toen kwam ik uit op afslankstudio Wendelina in Waspik.
  Ik ben in contact gekomen met Wendelina voor een afspraak te maken en over de producten te praten.
  Heb toen 3 dagen de repen en shake geprobeerd en viel al bijna 5 kilo af dat was fijn, maar je mag 3 repen per dag en water drinken verder niks.
  Dat was niks voor mij aangezien ik altijd veel at.
  Ben toen overgegaan naar een voedingsschema en dat beviel me prima.
  Met boterhammen, magere producten, fruit, tussendoortjes en warm eten ging het eigenlijk vanzelf.
  Je moet alleen even streng voor je eigen zijn en geen bier drinken, of friet eten ook snoepen zit er niet in.
  Toen ik begon woog ik 104.7 en nu 4 maanden later zit ik al rond 86.5 een heerlijk gevoel is dat.
  Ondertussen pak ik af en toe wel een frietje of paar snoepjes dat is geen probleem als je voor de rest van de week maar weer oplet.
  In samenwerking met sporten kan het zelfs nog sneller gaan het afvallen.
  Ik krijg alleen maar positieve reacties, en ben ook zeer tevreden over het resultaat.
  Nu proberen rond me gewicht te blijven maar dat is ook geen probleem verwacht ik.
  Met de juiste informatie en een zetje in je rug komt het helemaal goed.
  Wendelina bedankt voor alles,

  Groeten Willy van de wiel

 •  

  Martin 


  Dag allemaal,

  Al vele dieet methodes geprobeerd, maar erg tevreden met het resulaat van Straight Away. Binnen 6 weken 10 kilo afgevallen. De maaltijdvervangers zijn erg lekker en hebben geen moment verveeld.
  Na het afvallen komt het op peil houden van je gewicht want lijnen is alleen voor het behalen van je streefgewicht. Door de begeleiding van Wendelina leer je om gezond op gewicht te blijven. Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren en heb tevens ook veel geleerd over gezonde voeding.

  Ik kan het iedereen adviseren.

  Bedankt voor alles.

 •  

  Rian

  Ik heb al veel diëten geprobeerd, altijd met shakes. Ik viel altijd wel af, maar als het eraf was kwam ik telkens toch weer aan. Ik zocht een basis waar ik op terug kon vallen en heb mijn gewicht altijd in de gaten gehouden, ook wat ik mocht eten, maar toch ging het telkens mis.

  Een half jaar geleden kreeg ik een folder in de brievenbus en heb contact gezocht met Wendelina en ben begonnen met regulier eten, maar dan bezig zijn met wat ik eet en hoeveel ik eet. Ik ben in een half jaar tijd 20 kilo afgevallen en af en toe toch nog uit eten geweest.
  Heb een goede keuze gemaakt en het is de moeite waard.

  Bedankt Wendelina