Wat voor behandelingen zijn er mogelijk met de Ultratone Dreamshaper?

Afslank programma's

 

Trio Lipo behandeling

1.Gecontroleerde cavitatie.                                                                                                                                                                                                                               

Meervoudige Ultrasound frequenties met een hoog en laag frequent. Perfect gecontroleerde afbraak van zichtbare cellulite, plaatselijke vetophopingen en vetten tussen de cellen.

2. OCM Lipolyse

Zorgt voor directe drainage van cellulite, medium en diepliggend vet. Het afgebroken vet wordt via het lymfatische systeem afgevoerd. Verbetert de circulatie en de zuurstofvoorziening alsmede de afvoer van afvalstoffen. Vet en bindweefsel alsmede het haarvaten systeem worden opnieuw geprogrammeerd (door OCM) om opbouw van vet te voorkomen.

3. Biofrequentie

Niet operatieve , meervoudige biostimulatie frequenties om het lichaam doelgericht en intensief te hermodelleren. Door intensieve afslankende, spier opbouwende en huidverbeterende resultaten. persoonlijke programma's op basis van geslacht, leeftijd, lengte en gewicht. Direct centimetersverlies, verstevigt de spieren en de huid. En de biofrequente elektroporatie impulsen verhogen de opname van werkstoffen uit cremes & gels.


Voedingsadvies met reguliere maaltijden + OCM Lipolyse en Biofrequentie behandeling

1. Voedingsadvies

Een advies om gewicht te verliezen met opdrachten om zelfregulerend te worden na het behalen van je streefgewicht.

2. OCM LIpolyse

Het afgebroken vet wordt via het lymfatische systeem afgevoerd. Verbetert de circulatie en de zuurstofvoorziening alsmede de afvoer van afvalstoffen. Vet en bindweefsel alsmede het haarvaten systeem worden opnieuw geprogrammeerd (door OCM) om opbouw van vet te voorkomen.

3.Biofrequentie

Niet operatieve , meervoudige biostimulatie frequenties om het lichaam doelgericht en intensief te hermodelleren. Door intensieve afslankende, spier opbouwende en huidverbeterende resultaten. Persoonlijke programma's op basis van geslacht, leeftijd, lengte en gewicht. Direct centimetersverlies, verstevigt de spieren en de huid. En de biofrequente elektroporatie impulsen verhogen de opname van werkstoffen uit cremes & gels.